Creative Design & Branding

Grafistët tanë të talentuar do t'ju ndihmojnë të krijoni një identitet unik dhe të fortë vizual për brendin tuaj me Logo Design, Banners, Business Cards, etj.
Base Photo

Logo Design

Logo-ja është gjurma që mbetet te klientët tuaj, me anë të së cilës ata do t’ju identifikojnë ne çdo moment. Ekipi ynë i dizajnit mund të krijojë për ju një logo unike, tërheqëse dhe njëkohësisht të thjeshtë për tu mbajtur mend.

Base Photo

Full Company Branding

Ne mund të krijojmë një paketë të plotë dizajni për brand-in tuaj, duke u nisur nga kartëvizita të thjeshta apo banner-a publicitare. Zotërojmë aftësitë e duhura për t’ju dorëzuar një punë të cilësisë së lartë. E gjithë kjo bëhet duke ndjekur linjën tuaj të udhëzimeve për branding, në mënyrë të tillë që të përfitojmë rezultatet më të përshtatshme për nevojata tuaja.

Base Photo

Custom Design Projects

Ne dimë sa e rëndësishme është për biznesin tuaj të ketë një identitet të fortë në botën e web-it dhe jo vetëm. Pikërisht për këtë arsye ne vëmë në dispozicionin tuaj një skuadër të përbërë nga profesionistë të vërtetë që mund të krijojnë një dizajn unik dhe tërheqës për faqen tuaj.