Rreth Nesh

Një Agjenci Dixhitale që sjell frymëzim dhe inovacion në çdo biznes!

Eksperienca e ATIS

Ne jemi një kompani dixhitale lider në Shqipëri. Kemi një grup ekspertësh të pasionuar, talentuar dhe me eksperiencë të gjerë në ndërtimin e aplikacione custom web  për biznesin tuaj, dhe integrimin e sistemeve të palëve të treta brenda tyre. Ne përdorim teknologjitë më të mira open-source dhe jemi gjithmonë të përditësuar me tendencat më të fundit.

Kemi projektuar dhe zhvilluar me sukses projekte të shumta për kompani të ndryshme profesionale, si dhe shoqata të mëdha duke filluar nga  site të thjeshta në ato komplekse me shumë funksionalitete.

Grafistët tanë janë artistë. Ekipi ynë front-end është i përsosur deri në detaj. Përveç kodit PHP, gjithashtu realizojmë punë të suksesshme në Laravel, WordPress, Magento dhe Prestashop. Ekipi ynë i zhvillimit të aplikacioneve mobile mund të ndërtojë aplikacione native dhe hibride për platformat iOS dhe Android. Ne jemi këtu për të ju ofruar shërbimet më cilësore World Wide Web në treg.

Mirëserdhët tek ATIS!

ATIS nëpërmjet numrave

680+

Projektet e perfunduara

2

Zyrat

120%

Rritja Dy vitet e fundit

70+

Klientet e kenaqur

60+

Te punesuar

45+

Software Developers

Të interesuar për të filluar një projekt me porosi?

Na kontakto

Misioni

Ne jemi një kompani e specializuar për të ofruar shërbimet më profesionale web të bëra për të sjellë rezultate mbresëlënëse!

Themeluesit

Ideja e ATIS lindi pas një historie të gjatë aventurash, edukimi, zgjerim aftësish, pjekurisë në karrierë dhe një ekspertize të dëshmuar.

Karriera

ATIS është vendi i duhur për njerëz të motivuar nga rezultatet dhe të vendosur për të realizuar punë të suksesshme.