Lajmet & Media

Mirë se erdhët tek këndi ynë i leximit ku mund të gjeni artikuj / lajme të ndryshme interesante rreth tendencave të fundit të industrisë, teknologjisë dhe inovacionit!

Posted in News - by

Kompani të mëdha Europiane bëjnë Outsourcing në Shqipëri

Në më shumë se tetë vite Shqipëria,vendi i vogël i portës në krah, mirëpret sipërmarrës perëndimor të shtyrë nga kriza përtej Adriatikut, kompani Italiane me emra të ndryshëm por me një qellim të përbashkët, outsourcing.

Lexo më Shumë
Posted in News - by

Si ndikon prezenca e një biznesi në rrjetet sociale?

Popullariteti gjithmonë e në rritje i rrjeteve sociale ka sjellë me vete edhe një periudhë të re në marketing dhe strategjitë e marketingut. Rrjetet sociale po revolucionarizojnë mënyrën se si  individët bashkëveprojnë me kompanitë apo ‘brandet’.

Lexo më Shumë
Posted in News - by

Pse shqiptarët kanë njohuri të mira për gjuhët e huaja?

Dihet se shqiptarët janë të aftë të flasin mire shumë gjuhë të huaja. Për të kuptuar se nga vjen kjo aftësi duhet të kthehemi pas në kohë e të shohim pjesën historike se si kanë filluar shqiptarët të mësojnë gjuhët e huaja dhe përse kjo deshirë apo nevojë për të folur një gjuhë tjetër veçmas […]

Lexo më Shumë
Posted in News - by

Sa të përgatitur janë studentët shqiptarë për të punuar në sektorin e informatikës?

“Dua të studioj:“shkenca politike”, “punë sociale”, “drejtësi”, “psikologji”, kto janë përgjigjet dhe zgjedhjet më të dëshiruara nga kandidatët e rinj për universitet në 2006-2007 në Shqipëri.

Lexo më Shumë
Posted in News - by

Pse për shumë biznese është e rëndësishme të kenë një website?

Me më shumë se 2.2 miliard njerëz online në ditë, interneti ka revolucionarizuar mënyrën e gjetjes dhe përcjelljes së informacionit. Më parë, njerëzit hapnin faqet e verdha për të kërkuar një restorant, një furrë buke apo një doktor ose një avokat. Sot ata kërkojnë në Google, Yahoo, Bing apo AOL për të gjetur produktet dhe […]

Lexo më Shumë
Posted in News - by

PATROS – TEMPLATE WEBSITE-I HTML5/CSS3 FALAS DHE RESPONSIVE

Përshëndetje të gjithëve! Jemi të lumtur t’ju prezantojmë template-in tonë të parë HTML5/CSS3 të quajtur “PATROS” PATROS është një template biznesi mjaft elegant , responsive dhe mbi të gjitha ne e ofrojmë atë falas.

Lexo më Shumë

Po kërkoni të filloni një Projekt Web me porosi?

Get in touch