Karrierë

ATIS përbehet nga një staf profesionistësh të përgatitur, të talentuar dhe me përvojë. Punonjësit tanë janë vërtet zemra dhe shpirti i kësaj kompanie.

Me një portofol mbresëlënës, shumë projekte ndërkombëtare në zhvillim, dhe të tjerë në pritje për të filluar, jemi gjithmonë në kërkim të njerëzve të apasionuar për t’ju bashkuar ekipit tonë. Ajo që vlerësojmë maksimalisht tek aplikantët e rinj ështe një qasje pozitive ndaj parimeve dhe standarteve tona.

Nëse jeni në kerkim të një karriere të suksesshme dhe i vendosur për të sjellë risi dhe vlera në vendin tuaj të punës, atëherë do të gjeni veten më së miri në kompaninë tonë!

Cfarë do të gjeni tek ne

Tek ATIS kemi krijuar një vend tërheqës për të punuar dhe për tu rritur profesionalisht. Ne vlerësojme individët që shpalosin talentin e tyre përkrahë një perspektivë të re dhe një kodi etik profesional. Aftësia për të punuar në grup, idetë e veçanta dhe gjenerimi i zgjidhjeve të shpejta, janë vetëm disa nga karakteristikat që e bëjnë ekipin tonë kaq kompetent dhe të suksesshëm.

Ajo që kërkojmë të gjejmë tek kandidatët e rinj që aplikojnë për tu bërë pjesë e ekipit tonë, është një formim i larmishëm profesional. Ne do të dëshironim të shihnim përvojën tuaj të integruar në sfidat tona të përditshme.

Zhvillimi juaj personal dhe suksesi juaj profesional janë arritje për të gjithë kompaninë. Për këtë arsye i kushtojmë një rëndësi të vecantë rritjes tuaj profesionale duke mundësuar trajnime per secilin pjesëtar të stafit tonë.

Internship për studentët

Studentët që duan të mësojnë nga një ekip profesionistësh me përvojë të gjerë, dhe të marrin pjesë në projekte interesante, mund të përfitojnë nga mundësite e praktikës që ofrojmë në ATIS. Mos e humbni shansin tuaj të artë për tu rritur profesionalisht në një mjedis bashkëkohor. Investoni kohën e nevojshme për të krijuar një të ardhme sa më të suksesshme për veten tuaj!

Mundësi punësimi

Keni mbaruar studimet dhe po mendoni se ku dhe si të filloni një karrierë të suksesshme në botën e internetit? Po kërkoni një vend që përshtatet në mënyrë të përsosur me qëllimet tuaja ambicioze dhe afatgjata? Tek ATIS do të gjeni këtë dhe më shumë. Ne promovojmë një kulturë të gjithanshme dhe relaksuese që inkurajon pjesëtarët e ekipit të ofrojne projekte te zgjuara për klientët ndërsa aplikojnë talentin e tyre në zgjidhje të jashtëzakonshme. Tek ne keni mundësinë për të gjetur një vend pune që i përshtatet personalitetit tuaj!

Kultura e kompanisë tonë

Tek ATIS ne vlerësojmë secilin pjesëtar të ekipit tonë dhe synojmë të zgjerojmë aftësitë e tyre përmes trajnimeve, asistencës profesionale dhe vlerësimit për rezultate të larta në punë. Përveç kësaj, kemi vendosur në dispozicion gjithashtu ndihmë dhe këshilla të vazhdueshme nga profesionistët tanë me më shumë përvojë.

Duke ditur që motivimi dhe krijimtaria lulëzojnë në një mjedis të relaksuar dhe të lumtur, kemi investuar në zonën tonë të relaksit dhe pushimit. Kjo është arsyeja pse ambientet tona rekreative janë për tu admiruar! Ne duam që ekipi ynë të jetë i entuziazmuar dhe energjik gjatë gjithë ditës. Ndaj dhe zyra jonë është një ambient frymëzues dhe i suksesshëm.

Doni te beheni pjese e skuadres tone inovatore? Na dergoni CV/Resumen tuaj!

Apliko tani