Kontakti

Ekipi ynë prej profesionistësh me eksperiencë të gjerë do të përkujdeset për gjithçka ju duhet për të arritur objektivat e kompanisë suaj.
Kontakti

Na Kontaktoni

Ekipi ynë është këtu për t'ju ndihmuar me çdo pyetje apo shqetësim tuajin. Plotësoni formularin e kontaktit më poshtë dhe na jepni mundësinë që t'ju ndihmojmë të filloni të realizoni qëllimet tuaja të biznesit. Ne jemi të gatshëm t'ju udhëzojmë drejt një të ardhme të suksesshme në World Wide Web!

Office Tirana, Albania

Address: Bulevardi Zogu I , perballe ish stacionit te trenit, Qendra e Biznesit Tirana, kati 6
Email: info(@)atis.al
Web Development: webdevelopment(@)atis.al
Careers: careers(@)atis.al

Office Pristina, Kosovo

Address: Rr. Mahir Domi 41, Kati 2, Lagjia Tophane, Prishtine
Email: info(@)atis.al
Web Development: webdevelopment(@)atis.al
Careers: careers(@)atis.al