Integrim Sistemesh & Zhvillim API

Ne zhvillomë dhe implementojmë platforma të personalizuara që përshtaten në mënyrë të përsosur me nevojat unike të brendit suaj dhe qëllimet afatgjata të biznesit tuaj!

Custom API Design & Development

Ne kemi përvojë të gjerë në zhvillimin e API-ve për shërbime të bazuara në web, cloud, aplikacioneve mobile, etj. Zhvilluesit e ATIS-it kanë aftësi profesionale për ndërtimin e APIve ultra-moderne si REST API, JSON API, XML API, si dhe në integrimin e aplikacioneve API native, ndër të tjera. Përveç zhvillimit, ne japim dokumentacion të plotë për të ju ndihmuar në të ardhmen. Ne gjithashtu ndjekim udhëzime strikte të sigurisë për të siguruar që asnjë informacion i padëshiruar nuk është i ekspozuar në web. Në fund, ne do të ndërtojmë për ju API me performancë të lartë në mënyrë që programi juaj të mund të shkëmbejë sasi të mëdha të të dhënave të trafikut me palët e treta në mënyrë efikase dhe të sigurt.

Implementimi i API-ve

Ne kemi implementuar shumë programe software të palëve të treta në projektet tona duke përfshirë pagesa, Google, sociale, udhëtime, etj. Ne gjithmonë ndjekim praktikat më të mira për integrimin e API-ve të palëve të treta. Fillimisht e studiojmë me kujdes dokumentacionin për të kuptuar kufizimet e përdoruesve dhe detajet e zbatimit, kontrollojmë sigurinë për të shmangur vjedhje dhe hacking dhe gjithmonë përdorim API të besueshme, të testuara mirë dhe të lehta për t'u përdorur. Ne përdorim versionin më të mirë API dhe kodin për të realizuar dizajnin dhe zgjidhjen e zhvillimit të softuerit për aplikacionet web dhe mobile. Ne kombinojmë funksionalitetin dhe performancën e saktë në mënyrë që API-t tona të mund të ofrojnë vlera të shkëlqyera për biznesin tuaj.