PËRKUSHTIM.

Ekipi ynë i ekspertëve do të kujdeset për gjithçka ju duhet në arritjen e objektivave për biznesin tuaj, në epokën e re të internetit. Këtë e bëjmë të mundur me anë të shërbimeve tona web të përshtatshme për nevojat tuaja.

SERIOZITET.

Ne marrim seriozisht çdo projekt, qoftë ai i vogël apo i madh dhe sigurohemi për të vënë në dispozicion skuadrën e duhur të profesionistëve për secilin nga projektet.

KRIJIMTARI.

Kemi një grup me designer të talentuar të cilët janë në gjëndje të krijojnë faqe interneti unike dhe të një cilësie të lartë. Kjo e shoqëruar edhe nga logo design, apparel, brand collateral dhe jo vetëm.

RRETH NESH

Albanian Telecommunication and Information Services (ATIS), është një Kompani Dixhitale dinamike me vëndndodhje ne Tiranë, kryeqyteti i Shqipërisë. Ne përqëndrohemi kryesisht në shërbime outsourcing për zhvillimin e faqeve të internetit, graphic design dhe internet marketing. Në ditët e sotme mbase keni dëgjuar të thuhet: ‘’je çfarë web-i thotë për ty..’’, pikërisht për këtë arsye ne ofrojmë zgjidhje inteligjente, të shpejta dhe të sigurta për faqen tuaj të internetit.TOM

TOM

Co-Founder

Ermir

Ermir

CEO & Co-Founder

Samanta

Samanta

Project Manager

Albin

Albin

Marketing Manager

Medin

Medin

Mobile DeveloperErland

Erland

Developer

Dorina

Dorina

Copywriter

Emanuel

Emanuel

Developer

Emiliano

Emiliano

Developer

Albina

Albina

Web DesignerKlajdi

Klajdi

Developer

Kamber

Kamber

Developer

Sandra

Sandra

Accountant

Enis

Enis

Web DesignerMobile Apps

Mobile Apps

Çdo ditë e më shumë konsumatorët, për të qënë online, përdorin pajisje mobile. Kjo është arsyeja pse të paturit një app-mobile, për biznesin tuaj, ju lejon të jeni më afër klientëve. Bëni zgjedhjen e duhur dhe punësoni profesionistë. Më Shumë

Web Development

Web Development

Ekipi ynë i programuesëve do të ndërtojë për ju një faqe interneti me mjetet më moderne të web-it. Jemi ekspertë në përdorimin e framework-eve më të fundit dhe në krijimin e faqeve e-commerce. Më Shumë

Digital Marketing

Digital Marketing

Sot është thelbësore të kesh një reputacion të fortë në botën e web-it, ekipi ynë prej profesionistësh mund të sigurojë cilësi të lartë për sa i përket SEO, SMM, shërbime PPC të cilat do t'ju ndihmojnë në këtë drejtim. Më Shumë

Web Design

Web Design

Kemi designers të talentuar të cilët do të krijojnë jo vetëm pamjen vizuale të faqes tuaj por,nëse dëshironi edhe gjithë identitetin e brand-it, duke filluar nga website design dhe duke përfunduar me banner dhe reklama. Më Shumë

Copywriting

Copywriting

Kemi një ekip të specializuar për krijimin e një përmbajtje unike dhe të një cilësie të lartë të faqes tuaj të internetit. Kjo e fundit është shumë e rëndësishme për ndërgjegjësimin e klientëve rreth brand-it tuaj. Më Shumë

Creative Design

Creative Design

Nëse po mendoni për një identitet të ri për brand-in tuaj, ekipi ynë do t'ju ndihmojë në krijimin e një identiteti visual unik dhe të fuqishëm, përmes Logo Design, Banners, Kartëvizita etj... Më Shumë

web marketing albania 2016

Ja pse duhet të invenstoni në web marketing për 2016

Në Shqipëri, vitet e fundit marketingu online ka qënë një risi dhe vetëm së fundmi bizneset kanë filluar të përfitojnë dhe të kuptojnë avantazhet që mund te sjellë marketingu online, për  rritjen e  vizibilitetit si online ashtu edhe offline.

Read More

Klientët & partnerët

abiss1
alcatel
compass
emax477
webdomus

lidango
luxia1
realcom
calicant
neptune

Puno me ne

Contact Info

  • Albanian Telecommunication & Information Services
  • Address: Bulevardi Zogu I , perballe ish stacionit te trenit, Qendra e Biznesit Tirana, kati 6
  • +355 692242683
  • info@atis.al
  • www.atis.al