Email Marketing

 

Email marketing

Keni një produkt të ri ose doni të promovoni biznesin tuaj? Email-marketing është një mjet ideal, me anë të të cilit ju mund të përcillni menjëherë një promovim ose komunikim marketing-u. Ne mund t’ju ndihmojmë me implementimin e një fushate efikase email-marketing, e cila do të ketë një impakt të dukshëm në strategjinë e marketing-ut për biznesin tuaj.

Ende sot email-marketing cilësohet si një nga strategjitë më efikase për sa i përket internet marketing-ut, ku mund të arrihet shumë thjesht një komunikim në masë, pa sforco të mëdha financiare.

Shërbimi ynë i email-marketing bazohet në një hulumtim të mirëfilltë të tregut, analizë e objektivave dhe një krijim i shinjestruar i përmbajtjeve, në mënyrë sigurimin e hapjes dhe leximit të email-eve nga marrësit.

Çfarë mund të bëjmë për ju:

  • Menaxhimin e adresave email
  • Zhvillimin dhe Implementimin e fushatës tuaj E-mail Marketing
  • Krijimin e një dizajni unik për fushatën tuaj E-mail Marketing
  • Shkruajtjen e përmbajtjes
  • Optimizimin e fazës së shpërndarjes së email-eve
  • Dërgimin e email-eve tuaja
  • Analizë e ROI-t

Kontakto menjëherë një nga ekspertët tanë!