Careers

Ne jemi gjithmonë të interesuar në punësimin e personave të motivuar dhe të pasionuar me punën, me kapacitet dhe potenzial. Ju do të punoni me një ekip ndërveprues, bashkëpunues dhe fitues të çmimeve të ndryshme, të cilët janë të specializuar në krijimin e dizajneve inovative.

Në qoftë se dëshironi ti bashkoheni ekipit tonë, lutemi të dërgoni CV-në si dhe letrën tuaj të motivimit në: careers(@)atis.al