Infosoft Office

Overview

Infosoft Office ofron produkte për zyrë të tilla si materiale kancelarie, produkte letre, dhe produkte për printerë për të gjitha segmentet tregtare. Website-i ka një pamje tërheqëse dhe interesante, dhe përmbushë të gjitha kërkesat dhe specifikimet e klientit dhe ofron një eksperiencë të mrekullusheme për përdoruesit. ATIS ka ideuar konceptin, si dhe ka realizuar dizajnin dhe implementimin e projektit.

Overview

Koncepti i website, dizajni dhe zhvillimi i Ecommerce

Client

Infosoft Office

What we did

HTML5, CSS3, WOOCOMMERCE, PHP, BOOTSTRAP, JQUERY, JAVASCRIPT, LESS / SASS

Vizito Faqen

Koncepti, dizajni dhe zhvillimi

Ekipi ynë i talentuar i ka dedikuar kohën e duhur këtij projekti për të krijuar një punë unike dhe shumë produktive. Nga koncepti, në dizajn dhe zhvillim, ata kanë arritur të realizojnë të gjitha specifikimet dhe dëshirat e klientit duke i ofruar një produkt final tërësisht funksional.

Zhvillimi Ecommerce & Integrimi Microsoft Dynamics NAV

Website lejon gjurmimin e artikujvenë kohë reale dhe është e integruar me një sistem kontabël ekzistues që përdor Navision. Dyqani i ri online tani merr informacion në kohë reale në lidhje me sasinë e materialeve që janë në stock dhe bën rezervime automatike për porositë që klientët i kanë bërë.

Po kërkoni të filloni një Projekt Web me porosi?

Na kontakto