Cruisetopic – Online travel agency

Overview

Cruisetopic.it është një website aplikacion për një agjenci udhëtimi online të specializuar në udhëtime me kroçere. Ideja për realizimin e këtij projekti ishte e disa menaxherëve të turizmit botëror të cilët kanë operuar me sukses në kompani të ndryshme të sektorit për më shumë se 20 vite.

Overview

HTML5, CSS3, ANGULARJS, PHP, BOOTSTRAP, JQUERY, JAVASCRIPT, LESS/SASS

Client

Cruisetopic

What we did

Krijimi i konceptit, dizajni dhe zhvillimi i website-it Ecommerce.

Vizito Faqen

Teknologjitë Frontend

Website është zhvilluar duke përdorur AngularJS. Për sistemin e rrjetit, ne kemi përdorur Twitter Bootstrap si CSS framework.

Teknologjitë Backend

Aplikacioni është zhvilluar duke përdorur CodeIgniter framework. CodeIgniter është një framework e fuqishme PHP që cilësohet për shpejtësi dhe performancë të lartë.

Po kërkoni të filloni një Projekt Web me porosi?

Na kontakto