Posted in News - by

PATROS – TEMPLATE WEBSITE-I HTML5/CSS3 FALAS DHE RESPONSIVE

Përshëndetje të gjithëve! Jemi të lumtur t’ju prezantojmë template-in tonë të parë HTML5/CSS3 të quajtur “PATROS”

PATROS është një template biznesi mjaft elegant , responsive dhe mbi të gjitha ne e ofrojmë atë falas.
Ai është ndertuar duke përdorur framework-un BOOTSTRAP 3.2.4

Jemi përpjekur të mundësojmë një temë tërësisht të kompletuar HTML5 dhe CSS3 e cila do t’ju ndihmojë të krijoni një faqe interneti të bukur personale apo për biznesin tuaj, pa asnjë kosto. Tamplate-i është plotësisht responsive dhe nuk do t’ju duhet të shqetësoheni se si do të përshtatet faqa juaj web në ekrane dhe pajisje të ndryshme si Tablet ose Smartpohne.

PATROS mund të personalizohet plotësisht siaps nevojave tuaja, mund të përdoret si një “Single page template” pa asnjë problem dhe gjithashtu, mund të perfshini në të një faqe blog-u (të krijuar nga ne) dhe një single post page e cila mund të përdoret për artikujt tuaj ose si një faqe statike për produktet ose shërbimet tuaja .

Homepage

Patros Home

Blog Page

blog2

 

Single Post

single21

Karakteristikat:
-One Page Template
-3 Faqe të përfshira: Homepage, Blog and Single-Post.
-Bootstrap 3.3.2
-HTML5 markup validated
-CSS3 dhe HTML5 Speed Optimized
-Plotësisht Responsive
-Form Validation
-Ajax Contact Form
-Retina Ready
-Font Awesome Icons
-I përshtatshëm me browser-a të ndryshëm (IE 10+, Chrome, FF, Safari, Opera)

Liçenca:
Ky template është FALAS dhe mund ta përdorni si për biznes ashtu edhe për nevoja personale, por duhet të siguroni një backlink te atis.al, i cili është tashmë i përfshirë në footer i dizenjuar nga ATIS, mos e modifikoni apo hiqni atë. Ju lutemi na kontaktoni në qoftë se do të doni të hiqni cilësimin nga footer-i. Mund të na link-oni, në mënyrë alternative edhe nga ndonjë faqe tjetër e website-it tuaj.

Credits:
Bootstrap – http://getbootstrap.com
Font Awesome Icons – http://fortawesome.github.io/Font-Awesome/
jQuery QuickSand – https://github.com/razorjack/quicksand/
Ajax Contact Form by Erland Muchasaj – https://al.linkedin.com/pub/erland-muchasaj/57/aa2/1b6

Preview Download

Mund ta shkarkoni dhe ta përdorni në çdo kohë!

Nëse keni ndonjë pyetje apo sugjerim rreth PATROS, ju lutemi na vini në dijeni duke komentuar më poshtë